Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.11.2016 12:57 - Исус лъже и маже
Автор: kuzmo Категория: Забавление   
Прочетен: 8064 Коментари: 21 Гласове:
11

Последна промяна: 22.11.2016 22:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image Posted on 17.11.2016 by kuzmo.k Лъже ли Иисус или не познава Библията?

Исус казва, че само той е виждал бога.

Евангелие от Йоан 6:46 „Не, че е видял някой Отца, освен Онзи, Който е от Бога. Той е видял Отца.“
Йоан 1:18 „Никой, кога да е, не е видял Бога; Единородният Син, който е в лоното на Отца, Той Го изяви.“

Не, не е така. Моисей, Аарон и още 73 души са го виждали преди това. Като един от тях, Яков, дори се е бил с него и му е надвил.
Изход 33:11 „И Господ говореше на Моисея лице с лице, както човек говори с приятеля си; а, като се връщаше Моисей в стана, слугата му, младежът Исус Навиевият син, не се отдалечаваше от шатъра“
Изход 24:9 „И тъй Моисей и Аарон, Надав и Авиуд и седемдесет от Израилевите старейшини се възкачиха горе.
10 И видяха Израилевия Бог: под нозете Му имаше като настилка от сапфир, чиято бистрота беше също като небе.
11 Но Той не тури ръка на благородните от израилтяните. И те видяха Бога, и там ядоха и пиха.“
Битие 32:30 „И Яков наименува мястото Фануил, защото, си казваше: Видях Бога лице с лице и животът ми биде опазен.“

 

image

Исус обещава, че ако му целуваш задника ще отговори на молитвите ви. Но очевидно не го прави.

Матей 21:21 „А Исус в отговор им рече: Истина ви казвам: Ако имате вяра, и не се усъмните, не само ще извършите стореното на смоковницата, но даже, ако речете на тоя хълм: Дигни се и хвърли се в морето, ще стане. 22 И всичко, каквото и да поискате в молитва, като вярвате, ще получите.“
Матей 7:7 „Искайте, и ще ви се даде; търсете, и ще намерите; хлопайте, и ще ви се отвори,
8 защото всеки, който иска, получава; който търси, намира; и на тогова, който хлопа, ще се отвори.“
Матей 18:19 „Пак ви казвам, че ако двама от вас се съгласят на земята за каквото и да било нещо, което да поискат, ще им бъде дадено от Отца Ми, Който е на небесата.“
Марк 11:24 „Истина ви казвам: Който рече на тая планина: Дигни се и хвърли се в морето, и не се усъмни в сърцето си, но повярва, че онова, което казва, се сбъдва, ще му стане.
24 Затова ви казвам: Всичко каквото поискате в молитва вярвайте, че сте го получили, и ще ви се сбъдне.“
Лука 11:9 „И Аз ви казвам: Искайте и ще ви се даде; търсете и ще намерите; хлопайте и ще ви се отвори.
10 Защото всеки, който иска получава; който търси, намира; и на онзи, който хлопа, ще се отвори.“
Йоан 14:13 „И каквото и да поискате в Мое име, ще го сторя, за да се прослави Отец в Сина.
14 Ако поискате нещо в Мое име, това ще сторя.“
Йоан 15:7 „Ако пребъдете в Мене и думите Ми пребъдат във вас, искайте каквото и да желаете, и ще ви бъде.“
Йоан 15:16 „Вие не избрахте Мене, но Аз избрах вас, и ви определих да излезете в света и да принасяте плод и плодът ви да бъде траен; та каквото и да поискате от Отца в Мое име, да ви даде.“
Йоан 16:23 „И в онзи ден няма да Ме питате за нищо. Истина, истина ви казвам, ако поискате нещо от Отца, Той ще ви го даде в Мое име.
24 До сега нищо не сте искали в Мое име; искайте и ще получите, за да бъде радостта ви пълна.“
Филипяни гл.4:6 „Не се безпокойте за нищо; но във всяко нещо, с молитва и молба изказвайте прошенията си на Бога с благодарение. 7 и Божият мир, който никой ум не може да схване, ще пази сърцата ви и мислите ви в Христа Исуса.“

Добре звучи, но, защо не пробвате дали работи…

image

Исус обещава мир и любов, но...

Йоан 14:27 "Мир ви оставям; Моя мир ви давам; Аз не ви давам както светът дава. Да се не смущава сърцето ви, нито да се бои."

... ето какво всъщност казва:
Евангелие от ЛУКА гл.12:49-53 „49 Огън дойдох да хвърля на земята; и какво повече да искам, ако се е вече запалил? 50 Но имам кръщение, с което трябва да се кръстя; и колко се утеснявам докле се извърши!
51 Мислите ли, че съм дошъл да дам мир на земята? Не, казвам ви, но по-скоро раздяла. 52 Защото от сега нататък петима в една къща ще бъдат разделени, трима против двама, и двама против трима.
53 Ще се разделят баща против син, и син против баща; майка против дъщеря и дъщеря против майка; свекърва против снаха си, и снаха против свекърва си.“

Моля ви не правете това в къщи!
Исус обещава свръхспособности на вярващите

Марк гл.16:17 „в Мое име бесове ще изгонват; нови езици ще говорят;
18 змии ще хващат; а ако изпият нещо смъртоносно, то никак няма да ги повреди; на болни ще възлагат ръце, и те ще оздравяват. “
Лука гл.10:19 „Ето, давам ви власт да настъпвате на змии, и на скорпии, и власт над цялата сила на врага; и нищо няма да ви повреди.”

Ще съди ли Исус света или няма да го съди?

Йоан 12:47 „И ако чуе някой думите Ми и не ги пази, Аз не го съдя; защото не дойдох да съдя света, но да спася света.“

Йоан 9:39 „И рече Исус: Аз за съда дойдох на този свет, да видят невидещите, а видещите да станат слепи.“

  image
  image
   image
   
 

Исус твърди, че идването му отменя стария завет, но…
ето заветните му думи:

Матей гл 5:17 „Да не мислите, че съм дошъл да разруша закона или пророците; не съм дошъл да разруша но да изпълня.
18 Защото истина ви казвам: Докле премине небето и земята, ни една йота, ни една точка от закона няма да премине, докато всичко не се сбъдне.
19 И тъй, който наруши една от тия най-малки заповеди, и научи така човеците, най-малък ще се нарече в небесното царство; а който ги изпълни и научи така човеците, той ще се нарече велик в небесното царство.“
Йоан 7:19 „Не даде ли ви Моисей закона? но пак никой от вас не изпълнява закона. Защо искате да Ме убиете?”
Лука 16:31 „И той му каза: Ако не слушат Моисея и пророците, то и от мъртвите да възкръсне някой, пак няма да се убедят.”

Запомнете го веднъж за винаги: Исус признава всяка дума в него. Просто отворете Библията и вижте какво пише отпред: „Старият и Новият Завет“

Заключение: Исус е или напълно побъркан или мошенник. .. Или просто никога не е съшествувал, освен в болните умове на една голяма част от хората.

SaveSaveSaveSaveГласувай:
13
2Следващ постинг
Предишен постинг

1. saankii - 6 ++++++
17.11.2016 13:07
кузмо, не съм чела по-добър и кратък критик от теб..
а аз съм чела..доста...
цитирай
2. kuzmo - Missana
18.11.2016 11:22
Чакайте сега, да не би да твърдите, че библията използва изразните матрици на вестник 24 часа от миналия век? Защото аз само цитирам. А достоверността на текста може да се провери. Не може да получа тежко наказания, защото казвам истината. Или според религията на мира и любовта може? Впрочем имам и още материал за публикуване.
цитирай
3. milady - Момко, на прав Път си ! пиши още, нужно е да просветлим поне някаква част от Стадото Миряни
18.11.2016 16:28
kuzmo написа:
Чакайте сега, да не би да твърдите, че библията използва изразните матрици на вестник 24 часа от миналия век? Защото аз само цитирам. А достоверността на текста може да се провери. Не може да получа тежко наказания, защото казвам истината. Или според религията на мира и любовта може? Впрочем имам и още материал за публикуване.


колега миссана,по добре си пишете шизофреничната пУететика..
и чакайте на колене с наведена глава Страшния Съд...
Боже ,прости им, те не те заслужават..
цитирай
4. kuzmo - Milady
18.11.2016 17:09
Ето началото на втора част на Исус лъже и маже:
Страхливец ли е Исус или манипулатор?
Исус казва на учениците си да не се страхуват от смъртта:
Евангелие от Лука гл.12:4 "А на вас, Моите приятели, казвам: Не бойте се от тия, които убиват тялото, и след това не могат нищо повече да сторят."
Но самият той се крие и страхува:
Евангелие от Йоан гл.7:1 "След това Исус ходеше по Галилея; защото не искаше да ходи по Юдея, понеже юдеите искаха да Го убият."
Значи другите ги праща да ги трепят, ама той се крие! Явни двойни стандарти.
цитирай
5. milady - благодаря ,харесвам хора с необременено Съзнание..
18.11.2016 22:41
защото ,никак не е лесна работата...
аз съм чела мн.добри критики в-у Библията
например ,Христос -Криза в Живота на Бог / Джек Майлс..
цитирай
6. milady - ето кратко ривю...
18.11.2016 22:42
Централният въпрос в тази книга е "Защо Бог става човек?" Според разбирането на Майлс Бог има да каже нещо толкова ужасяващо, че може да го направи само като се принизи. Несъвършенствата на света и всепроникващата несправедливост и жестокост представляват огромно престъпление, за което някой трябва да плати. В митологичен план Новият завет е именно разказ за заплащането на тази висока цена. Но интерпретацията на Майлс за вината звучи скандално: Исус е разпнат не за греховете на човечеството, а заради грешките и неизпълнените обещания на самия Бог. Заради това, че е нарушил древния си договор с хората, Бог в лицето на Исус решава да умре в акт на божествено самоубийство. Сетне, въздигайки се като Христос, той предлага обещание за космическа победа, която ще "изтрие всяка сълза" от лицето на човечеството.
На базата на това шокиращо твърдение Майлс ни заставя да преосмислим целия живот на Исус и учението му: неговото съчувствие към слабите и обезчестените, отказа му да отличава приятели от врагове и трансформацията на поражението му в победа, с която спасява целия свят. Съчетавайки строгия прочит на Новия завет с препратки към Джон Дън, Ницше и Ели Визел, "Христос - криза в живота на Бог" е творба с огромна дълбочина и въображение.

Джек Майлс е писател, чиито творби са публикувани в множество американски печатни издания, включително в "Атлантик Мантли", "Ню Йорк Таймс", "Бостън Глоуб", "Уошингтън Поуст" и "Лос Анджелис Таймс". В продължение на десет години той работи като литературен редактор и член на редакторския съвет на "Лос Анджелис Таймс". Доктор на философските науки по близкоизточните езици към Харвардския университет и бивш йезуит, той е също така почетен професор на Калифорнийския университет, директор на Центъра за хуманитарни науки към университета "Клеърмонт" и гост-лектор по хуманитарни науки към Калифорнийския технологичен институт. Първата му книга "Бог - биография" печели наградата "Пулицър" и е преведена на петнадесет езика.
цитирай
7. milady - .......
18.11.2016 22:44
Понастоящем авторът е старши съветник на президента на тръста "Джей Пол Гети" – фондация, подпомагаща изкуствата и науката. Доктор Майлс живее със съпругата си и с дъщеря си в Южна Калифорния.

"След като прочетете тази книга, повече никога няма да можете да възприемате Бог, Исус и Библията по същия начин."
Пъблишърс Уикли

"Тази книга ще стане една от най-четените и дискутирани книги за Исус, които са се появявали през последния половин век."
Лайбръри Джърнъл

"Стилът на този американски бивш йезуит приковава вниманието. Тезите му са смели, перспективите изумителни, а прозренията едновременно дръзки и остроумни"
Ди Цайт

"Блестящо аргументирана, тази книга поднася един оригинален и тревожен портрет на Христос, който ще накара читателите да преосмислят живота му в морален план."

Amazon Review
цитирай
8. nbrakalova - Къде пише, че "Исус твърди, че идването му отменя стария завет"?!
18.11.2016 22:50
Доста труд сте положили, докато подберете цитатите. С духа, подбудата и начина, по които ги представяте, никога няма да стигнете и схванете същността. Ако, разбира се, искате да стигнете до същността. Да цитираш все още не значи, че познаваш.
цитирай
9. kuzmo - nbrakalova
18.11.2016 23:01
Къде пише, че...? Ами, ето давам ви неща, които пише в Библията, а вие ми казвате, че тенденциозно съм подбирал цитати. Сега, не знаете къде го пише или оспорвате, че го пише? Айде, изяснете се със себе си. И аз ще ви дам още цитати. Да не цитираш пък въобще не значи, че познаваш
цитирай
10. nbrakalova - Със себе си съм наясно.
19.11.2016 00:25
Текстовете, които цитирате от Библията, са извадени както от конкретния, така и общия контекст. Вие не търсите истина, напротив, имате желание да оборвате истина, без да я познавате в същината й обаче; искате да отричате, а не да намирате. Затова нямам намерение да цитирам. Стоим върху различни основи, затова имаме различни гледни точки. И това влиза в правото на свободния избор.
цитирай
11. kuzmo - Молитвите не работят, вярата в Исус няма да ви даде никакви способности.
19.11.2016 01:41
Тук искам да ви обърна специално внимание върху този факт. Знам, че не сте толкова глупави, но, може и да сте. Не правете това, по никакъв начин. И през ум да не ви минава да гълтате отрова. Или ако ще експериментирате с ухапване от скорпиони поне изберете вид за които медицината разполага с антидот. Разбирате ли, въпреки обещанията на Исус, вярата няма да ви помогне. Ще умрете. Но вас може да ви е все тая, защото разчитате, че все някога ще възкръснете, както са ви обещали. Е, тогава давайте. Сгответе нещо с отрова за хлебарки, пийнете антифриз и вижте ефекта. Пожелавам ви приятно бъдеще.
цитирай
12. nbrakalova - :))) Да не би да искате да ме препратите към:
19.11.2016 20:04
"…хвърли се долу; защото е писано: -
"Ще заповяда на ангелите Си за Тебе:
И на ръце ще Те дигат.
Да не би да удариш о камък ногата Си". (Мат. 4:6)
– Ето Ви цитат, само че е цитиран с пропусната съществена част от него, с което умишлено подтиква към проява на дързост:
"Защото ще заповяда на ангелите Си за тебе
ДА ТЕ ПАЗЯТ ВЪВ ВСИЧКИТЕ ТИ ПЪТИЩА.
На ръце ще те дигат,
Да не би да удариш о камък ногата си." (Пс. 91:11, 12)
– Това между другото и в рамките на шегата.

Иначе и през ум не ми минава да гълтам каквито и да било отрови…
На мен вярата ми помага, но независимо от нея, независимо от това дали има, или няма възкресение, мисля, че в света, който хората сме си устроили, смъртта е дар.

Бъдещето ми ще е такова, каквото е за всички – несигурно.
цитирай
13. saankii - г-жа нбракалова, много силно започнахте и мн. бързо го ударихте на..майтап..
19.11.2016 21:07
nbrakalova написа:
Доста труд сте положили, докато подберете цитатите. С духа, подбудата и начина, по които ги представяте, никога няма да стигнете и схванете същността. Ако, разбира се, искате да стигнете до същността. Да цитираш все още не значи, че познаваш.


Всеки има различен ъгъл на интерпретации ,както на Словото,
така и по всеки друг важен аспект в Личния си живот..
Това ,че вие имате „вяра“ и екстатичен подход към
Религията и Учението на Исус,не може в
никакъв случай да оправдае множеството противоречия
в Книгата ,и в думите на Христос ..
Хубава вечер!
кузмо,благодаря за чудесната Тема
Юлия
цитирай
14. kuzmo - До nbrakalova
21.11.2016 08:56
Г-жо, вие някога виждали ли сте ангели да дигат човек на ръце? Къде и кога? И моля ви посочете свидетели.
А сега да видим кой манипулира цитата. ПСАЛМИ гл. 91:10
"10 Затова няма да те сполети никакво зло, Нито ще се приближи язва до шатъра ти.
11 Защото ще заповяда на ангелите Си за тебе Да те пазят във всичките ти пътища.
12 На ръце ще те дигат, Да не би да удариш о камък ногата си.
13 Ще настъпиш лъв и аспид; Ще стъпчеш млад лъв и змия.
14 Понеже той е положил в Мене любовта си, казва Господ, Затова ще го избавя; Ще го поставя в безопасност, защото е познал името Ми."
Защо пропускате съществената част, в която Господ ви уверява, че ще ви избави ако дразните лъвове.
Моля ви.....
Също така сте си позволила да извадите от контекста и цитата от евангелие на Матей, където цитираните т вас думи са на дявола.
Матей гл 4:5 "Тогава дяволът Го завежда в светия град, поставя Го на крилото на храма и Му казва: 6 Ако си Божий Син, хвърли се долу; защото е писано: - "Ще заповяда на ангелите Си за Тебе: И на ръце ще Те дигат. Да не би да удариш о камък ногата Си".
Посочете къде аз правя подобно нещо. Всички примери, които използвам са взети или от устата на Исус или от преки свидетели.
Не правете повече така. Атеистите наистина познават Библията

цитирай
15. nbrakalova - Доста труд сте положили, докато ...
23.11.2016 21:46
saankii написа:
nbrakalova написа:
Доста труд сте положили, докато подберете цитатите. С духа, подбудата и начина, по които ги представяте, никога няма да стигнете и схванете същността. Ако, разбира се, искате да стигнете до същността. Да цитираш все още не значи, че познаваш.


Всеки има различен ъгъл на интерпретации ,както на Словото,
така и по всеки друг важен аспект в Личния си живот..
Това ,че вие имате „вяра“ и екстатичен подход към
Религията и Учението на Исус,не може в
никакъв случай да оправдае множеството противоречия
в Книгата ,и в думите на Христос ..
Хубава вечер!
кузмо,благодаря за чудесната Тема
Юлия


Вие сте права, но само до противоречията. Тези, които сериозно изследват Библията - не само на научно ниво, не срещат противоречия. Библията не се чете, тя се изучава и за целта човек трябва да има широк кръг познания.
цитирай
16. nbrakalova - До kuzmo
23.11.2016 22:01
Вие опростявате нещата. Случаи с ангели, които спасяват деца или възрастни, не съм виждала – чела съм лични свидетелства.
Не съм извадила от контекста цитата от Матей 4:5, но намекнах, че често хората по подобен начин четат текстове от Библията. А във въпросния текст Противникът пропуска съществена част, когато провокира Исус да провери с дързост това обещание, а именно "ДА ТЕ ПАЗЯТ ВЪВ ВСИЧКИТЕ ТИ ПЪТИЩА". И Исус му отговаря подобаващо: Писано е още: "Да не изпитваш Господа твоя Бог. (Мат. 4:7). Допълнила съм ги, цитирайки оригиналния текст в Пс. 91:11, 12.
Нямам намерение да променям мисленето и житейската философия на когото и да било. Това е въпрос на личен избор. Също, не мисля, че в спор се ражда истината. Атеистите имат право на своята вяра и аз я уважавам. Имам чудесни приятели с атеистични възгледи, както и роднини. Всеки от нас уважава разбирането на другия, без да внася сарказъм. Атеистите познават добре своите аргументи, но Библията познават отчасти, а други не желаят да я познават.
цитирай
17. milady - преди да влеза в този блог съм изчела доста...специални специалисти/ и по Библията/ нали ?
25.11.2016 10:24
Вие сте права, но само до противоречията. Тези, които сериозно изследват Библията - не само на научно ниво, не срещат противоречия. Библията не се чете, тя се изучава и за целта човек трябва да има широк кръг познания.

//////////////

nbrakalova , аз чета от 10годишна , вкл. и Библията..
многоо отнесено ми звучите ...
как да го разбираме ,Библията не се чете?
Аз винаги чета и мисля ,и търся още разл.мнения
Това се нарича сравнителен анализ, ако ме разбирате..
а вашата Идея ми се струва доста екстатична и..емоционална ,просто..
Поздрав и от мен..
миссана защо се заличил от всякъде ?!
това ли му беше „Силната Вяра ?
цитирай
18. nbrakalova - .
02.12.2016 19:42
milady написа:
Вие сте права, но само до противоречията. Тези, които сериозно изследват Библията - не само на научно ниво, не срещат противоречия. Библията не се чете, тя се изучава и за целта човек трябва да има широк кръг познания.

//////////////

nbrakalova , аз чета от 10годишна , вкл. и Библията..
многоо отнесено ми звучите ...
как да го разбираме ,Библията не се чете?
Аз винаги чета и мисля ,и търся още разл.мнения
Това се нарича сравнителен анализ, ако ме разбирате..
а вашата Идея ми се струва доста екстатична и..емоционална ,просто..
Поздрав и от мен..
миссана защо се заличил от всякъде ?!
това ли му беше „Силната Вяра ?


Джейк Майлс е наистина впечатляващ в личната си интерпретация. Но може би по-добре би било, ако той без да ни заставя, ни предложи да преосмислим и личния си кратковременен живот именно на фона на своята интерпретация. Така както ги представяте, наистина дълбочината и въображението му са дълбоки, но са далеч от общия контекст на Библията – в духовен и исторически аспект, независимо че е бил йезуит или може би точно защото е бил такъв. Бунтът и революцията са идеология, но какъв е финалът на всеки от тях в личен и исторически план, е също въпрос за размисъл. Никога за мен титли и човешките представи за величие, не са били и не са критерий – днес са достоверни, утре – отречени. Позволявам си да разсъждавам със своя ум и да търся по-стабилни стандарти.

Простете ми, но ще се пошегувам с това, че и дяволът чете Библията… Засега виждам, че мисленето Ви препраща към съответно четени паралели. Зависи какъв е мотивът, с който четете – предубедено или непредубедено. Аз пък не бях чела Библията, когато останах шокирана от поредица на атеистични лектори. И тогава започнах да мисля на тази тема…

Правите ми комплимент, окачествявайки ме като екстатична… Извън темата, не смятате ли, че не винаги, но понякога емоцията е по-верния указател?

Нямам представа защо е този "хъс" срещу Христос, Библията, християнството. Живеем в християнска цивилизацията. Макар и секуларизирана, тя все още има претенции в посока християнките принципи на междуличностно поведение. При това, казано в скоби, забелязала съм, че колкото повече един човек е против християнството (най-общо казано), толкова повече знае и изисква правата си в тази насока от тези, които за разлика от него са ги приели като основополагащи в живота си (затварям скобите). Има достатъчно много учени, писатели, хора на изкуството и културата, които са с християнско мислене. Има научни среди и институти, които са посветени на изследване на Библията в посока не само на история, археология, геология, политика, религия, климат и пр. Всеки предлага своите проучвания, виждания и възражения, но защо трябва да ги налага на другия? Това са дълбоко лични неща и най-малкото не е възпитано да се прави опит да бъдат осмивани или отричани. Трябва да сме по-смирени, защото – в интерес на истината – човечеството знае твърде малко на фона на вечността и космоса.

Далеч съм от това да се чувствам обидена, ако случайно го заподозрете – само се чудя на самочувствието на отрицанието.

Поздрав и от мен.
цитирай
19. kuzmo - наука и религия
03.12.2016 13:43
даже има и християнска математика. там 2 хляба и три риби правят 5000.
цитирай
20. nbrakalova - “Христос е единствената неподвижна точка в нашия въртящ се свят.” Т. Елиът
05.12.2016 22:55
“Аз не вярвам, че културата на Европа би могла да оцелее, ако Християнската вяра изчезне. Убеден съм в това, не просто защото самият аз съм християнин, но и като изследовател на социалната психология. Ако Християнството загине, заедно с него ще загине цялата наша култура.” Т. Елиът

“Целта на безспирната индустриализация е да създаде маси от хора от всички класи, откъснати от традицията, отчуждени от религията и податливи на масови внушения – с други думи, да създаде тълпа. А една тълпа няма да бъде по-малко тълпа, ако тя е добре нахранена, добре облечена, добре окъщена и добре дисциплинирана.” Т. Елиът “Християнство и култура”

"(…) няма нищо по прекрасно, по-дълбоко, по-симпатично, по-разумно, по-мъжествено и по-съвършено от Христос. И не само няма, казвам си аз с ревнива любов, но и не може да има. Нещо повече, ако някой би ми доказал, че Христос е извън истината и истината наистина се окажеше извън Христос, аз все пак бих предпочел да остана с Христос, отколкото с истината." Достоевски

„Това, което най-вече ме удивлява и напълно ми доказва божествеността на Исуса Христа, е Неговото влияние. Юлий Цезар, Александър Велики и Аз, основахме царството си на насилие и войни. Само Христос основа своето царство на Любовта. Каква пропаст между моята мизерна личност и вечното царство на Христос, Когото обичат, на Когото се покланят и Който се проповядва по целия свят.“ /Наполеон Бонапарт в изгнаничеството му на остров Света Елена/

Всичко е въпрос на лична гледна точка и личен избор.
цитирай
21. krumbelosvet - kuzmo, ислямските главорези биха платили скъпо за твоите "открития".
28.08.2020 21:48
Защото ЗА ИСЛЯМСКИТЕ ГЛАВОРЕЗИ работят стъкмистики като твоята.
От 37 (тридесет и седем) години Библията ми е настолна книга, макар че се считам човек с НАУЧЕН мироглед. Защото това е ДЪЛБОКА ВОДА. Дълбока вода, и да стигнеш дъното май е все още недостижимо.
Но има хора оптимисти, които джапат по плажовете на Океана и се мислат океанолози.
Един глупак може да зададе въпроси, на които СТО мъдреци не могат да отговорят.
Но аз се наемам да отговоря на всеки от твоите "въпроси", само че струва ли си труда?
Все пак, ако желаеш, задай ми ЕДИН, НАЙ-ТРУДНИЯ от въпросите си и ще ти отговоря в нарочен постинг.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kuzmo
Категория: Забавление
Прочетен: 882997
Постинги: 369
Коментари: 491
Гласове: 546
Календар
«  Юни, 2021  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930