Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.09.2013 01:23 - Третата световна война предсказания
Автор: kuzmo Категория: Забавление   
Прочетен: 4471 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 28.11.2015 15:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

III световна война предсказания Posted on 28.11.2015 by kuzmo.k

image

ВАНГА: www.cross.bg/vanga-siriya-prorochitzata-1374246.html#axzz2d3VpRpba

Почти сигурен съм, че няма да има нищо повече от усложнен опит за локален религиозен преврат в Сирия! Ванга била казала ( не знам къде, ще ми се да видя с очите си цитата ), че „Треата световна война ке почне като падне Сириа“ или „Сириата още не е паднала“ , а тя винаги си е дърдорела на едро и не е познала нищо. Така че, ако пророчеството е достоверно, спокойно, световна война няма да има. Единственото, което падна за сега е един самолет.
Обаче в Библията така се казвало, от там черпела информация. Ясно. Е, Сирия е държава в територията която протича голяма част от Библейският сюжет, така че, и това предсказание вероятно е свързано с някое от многобройните апокалиптични пророчества из страниците и или обещания на бог Яхве Израил да властва над народите. Това име Сирия се споменава десетки пъти в нея.

Но ми обяснете как и какво тая откачена баба знае за религиите, след като от малка е сляпа и не може да чете, та казва, че за Сирия си го пишело в Библията. Много достоверен източник. В Библията също така пише, че жената на еврейския родоначалник Авраам Сара (която му била и сестра) съблазнила Фараона на 65 години, а на 80 направо предизвиквала фурор със сексапил. Пише и, че разни хора са живели по 800-900 години, и ангели се съвокуплявали с жени. Ами добре, пише го, ама това не значи, че трябва да го вярвам.

Пророка на бялото братство: 

Петър Дънов, още един шарлатанин се упражнява по темата & някоя си Слава Севрюкова. Преди 65 год. предрекъл с абсолютна точност какво ще се случи сега. Хм, никъде не видях да споменава думите тръбопроводи и ПЕТРОЛ. „Религиозни причини“ е различно от петрол. Според тоя кретен ни чака 20 годишна световен конфликт, която ще дойде от арабин 666, който живеел в Сирия. Няма арабин 666, това е число! Никой не кръщава така дете. Ако знаеше нещо по въпроса щеше да кажеш Башар, не е едно и също с 666. Това дори не е ЕГН по дяволите! Севрюкова пък „познала“, че тъкмо България ще влезе в Европа и ще стане лошо. Не може да е казала такова нещо. България никъде не се е местила, тя си е тук и открай време е в Европа. Пълни идиоти!

Не, момент, нека разгледаме текста и вие кажете колко всъщност са войните. Оставала още една, но щяло да има две… олеле, ТРИ!

Из книгата „Живият хляб“
„Остава още една война да има в далечно бъдеще. Тази война ще се прекрати, но ще дойде друга, по-голяма, в далечното бъдеще. Ако сега не се научите да носите с радост страданията, в тази война ще бъдете на фронта и никой не може да ви избави. Ако народите не поумнеят и се отвори нова велика война, ще остане само една трета от човечеството“, пише пророка Дънов.
А след това дава конкретна посока на пророчеството си, която отвежда именно към Сирия. „Поради безумието на хората, в резултат на лошите им мисли и чувства ще стане тази трета расова война, която ще продължи повече от 20 години. Ще се води главно по въздух и вода, както и с бомби. Ще пострадат Ню Йорк и Вашингтон от самолети, а по-късно Ню Йорк от ракети с атомен заряд, а Вашингтон от сачмени бомби. Ще им помогнат французите, които ще ударят с ракети стартовите площадки на арабите. Когато последните тръгнат да завладяват Швейцария, ще бъдат залети от повдигащите се води и Aрабинът 666, който сега живее в Сирия, ще загине с армията си и войната ще свърши. След нея ще настане епоха на мирно развитие на останалите живи хора,“ твърди Петър Дънов. Той пророкува и точен брой жертви – 50 милиона души. Според него евентуалната трета световна дори има възможен продължител – четвърти глобален сблъсък, който би отнел 550 милиона живота. „Това не го искам аз, но казвам, че човешките мисли, чувства и постъпки определят тази война. Ако и тогава не поумнеят, ще дойде по-страшна война. След нея вече няма да воюват, защото ще стане такова чудо, каквото хората никога не са очаквали. Тогава ще се прекъснат всички съобщения, железниците, телеграфите, телефоните и ще минат най-малко 100 години, за да могат да се възстановят отношенията на един народ с друг. До това време те ще бъдат съвършено изолирани“, казва още учителят преди 80 години.“

Сега, вижте какво: жертвите щели да са точен брой -50 милиона, ъ, тоест 550 милиона… но щяла да оцелее само 1/3-та от човечеството. Което по-груби мой предположения прави 2.3 милиарда. Тоест 4.6 милиарда разход! На тия глупости ли ви учи тоя, за това ли му викате Учителя? И не ви ли се струва странно от една страна военните да разполагат с атомни технологии и от друга да се сражават със сачми? Не ходете да се въртите повече в кръг и вие ще се смахнете.

Знаете ли кога е умрял Петър Дънов – ще ви освежа паметта: на 27 декември 1944. А знаете ли кога е изнасяна тази беседа – през 1930. Възможно ли е Петър Дънов да е говорил за „ракети с атомен заряд“ няколко десетилетия преди появата им?
И още. Предсказанията му за нова война, наречена в цитата – III-та. е направено преди да е почнала втората. Така че много по-вероятно е „учителят” просто да е говорил глупости. Или някой да му ги е приписал.
Първата атомна бомба е взривена чак през 1945 г. като финална фаза на проекта „Манхатън“, който е бил в пълна секретност, на 16 юли в Ню Мексико. Така че, моля ви се, не го изкарвайте Дънов ядрен физик и ракетен инженер. По негово време термина атомно оръжие изобщо не е съществувал. Очаквам да кажете, че той го е въвел, но и тук ще откажа да повярвам. 

Това също са негови думи, и как се връзват в цялостната картина не се наемам да изкажа мнение, по някой път просто се чувствам безсилен.

„Те всички народи ще се въоръжават и приготвят за война, но ще стане такова земетресение, че не ще помислят за война. И война няма да има повече.“ Учителят, Лечителят, Пророкът“, том 3.
„Няма да се опомнят от тази война, ще започне още по-страшна. Жълтите ще повдигнат 500 милиона войници. Тогава европейските народи пред общата опасност ще се обединят. „Запитаха го: Кой ще победи?“ Учителят мълча известно време, после каза: „Белите, но ще бъде трудна победа. – Кога? – Слд 100 години.“
Война или земетресение. Често, разколебан съм на кое да заложа. Още не са излезли ставките на букмейкърите.

Ако някой знае мнението и на Нострадамус по въпроса нека сподели той пък какво е предсказал. Нещо за камили по Дунава? Не може Нострадамус да не е забъркан.
А, ето го, и той се обади, къде пророчество за края на света без него:
Злокобното пророчество на Нострадамус:

„Когато над Европа има 28 звезди и държавата пред вратата й влезе, ще падне като Йерихон“, гласи цитат от Нострадамус, чието значение до скоро никой не е разбирал. Днес, като се има предвид скорошното приемане на Хърватия в ЕС като 28-а членка на Съюза, цитатът придобива друго измерение. И ако въпросната 28-а звезда наистина се отнася към хърватите и ЕС, то единственото, на което може да се надяваме, е Нострадамус да греши. Понеже пророчеството продължава със следното: след въпросното събитие предстои ядрена война, природни бедствия и накрая унищожение на планетата. Д-р Михаел Ратфорд, тълкувател на Нострадамус, обаче уточнява, че самите хървати няма да предизвикат войната, а просто тя ще съвпадне с въпросната 28-а звезда.“

Само че ми обяснете къде във фразата се споменава Сирия, а?
„Когато над Европа има 28 звезди и държавата пред вратата й влезе, ще падне като Йерихон“ Да не говорим какво му е разбирала чутурата на тоя хахо от ядрена енергия.

Едно мога да кажа, ако наистина има световен конфликт с бомби той най-вероятно ще внесе подобрения в инфраструктурата, ние тук все едно сме в пещерите. Просто щем не щем сме дъносвисти, след като отдавна живеем на дъното.

image


 
Гласувай:
6
2Следващ постинг
Предишен постинг

1. olivie - Едно по едно, но не хронологично:
03.09.2013 06:57
1. Ванга на въпрос за 3-а св. война, наистина отговаря "Още Сирия не е паднала" 2. Дънов никога не е говорил за такава война /не вярвай на онзи пост дето го беше изкарал едва ли не ракетен инженер 1933? година, още преди програмата на Хитлер фау/
3. Севрюкова също не предрича такава война, а световните климатични проблеми указва за 2028-2034г, а не сега. Писах коментар на фантазиращият блогер, в който го питах какво цели с тези инсинуации, но така и не ми отговори. Може да е искал да спре емиграцията де...Във всеки случай за 2028 г. гледайте да сте си дОма. /Севрюкова, както Кейси никога не е бъркала/ 4. Нострадамус също не е бъркал, лошото е че е бил тълкуван винаги след предсказанието, т.е. неговите предсказания, както и тези, описани в библейските откровения или не са сигурни ако се отнасят за по - далечно бъдеще, или фанатици са нагласяли случилите се събития към тях. Имам книжка, отпечатана 1934г. с предсказанията му за днешните времена, която говори, че атаката на кулите близнаци едва ли е била нагласена от араби. Казва, че градът от бетон и стъкло /Ню Йорк/ще бъде унищожен от летящи метални птици, след което и те ще престанат де летят. За войната пише, че армиите на Антихриста ще дойдат от юг /Испания? Франция, или Африка?/ Папата ще бъде принуден да напусне Рим, след което градът ще бъде унищожен /от ядрен взрив?/ и войските Му /на Антихриста/ще достигнат Македония, където ще бъдат спрени. Както виждаш няма съвпадения с библията, няма го "богоизбрания народ" и за това не се тиражират повече от 11.09.2001г. насам. Ще ги видим пак ако се получи бежанска вълна с горния маршрут, която дирижирана от някой ще прегази Гърция и Странджа-Сакар, за последното се е погрижил вече наш Боко с катареца и мощите на Св. Йоан предтеча в Созопол. Това вече го пише и Севрюкова - че югоизточна България, ще бъде откъсната докато сме в ЕС. За североизточна пише, че ще се опитат но няма да ги огрее. Интересно как са решили да унищожат Рим, защото може и да е в преносен смисъл.
цитирай
2. krumbelosvet - Винаги е имало ясновидци.
13.04.2017 18:27
Винаги е имало ясновидци. Единици истински и множество не толкова. Но пророчествата са два вида - за общо ползване, и за тесен кръг посветени. Вторите изглеждат безсмислени на непосветените. Имало е например кодови думи, известни само на жреците... Май е рисковано да обвиняваш в ЕЛЕМЕНТАРНА глупост хора, които ЕДВА ЛИ БЕЗ ПРИЧИНА са спечелили доверието и уважението на големи множества хора. Дори да са грешили, не може ВИНАГИ да са грешили, нито да са толкова прости.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kuzmo
Категория: Забавление
Прочетен: 869430
Постинги: 366
Коментари: 491
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2021  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930