Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.06.2013 13:16 - CHRIS ROCK Пути Бизнес I
Автор: kuzmo Категория: Забавление   
Прочетен: 1419 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 27.06.2013 13:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Феминизъм.
 Да, ама на вас никой ням
а да ви откаже секс, защото сте без пукната пара. Оная ви работа няма да бъде отхвърлена поради финансови причини. Когато моя човек в гащите стене като златна VISA и почнат да го приемат навсякъде тогава елате да говорим за права. Не сме равни, ние мъжете сме полово дискриминирани. Вие винаги можете да кажете "Не ми достигат парите, приемате ли пути? - Ооо, да, кой не приема пути!" А я мъж да опита тоя номер "Трябва ли ви чеп? - Какво, арестувайте веднага тоя нещастник!"

Пути бизнес.
 Ето какво, има 2 вида жени. Едните, тези по улиците вечер ви продават пути. А другите "п р е д л а г а т" пути. Това е завоалирана оферта, но никой не ви натрапва нищо без да си поискате. Никой не ви гони: "Ей, вземи това пути!" - И вие: "О, пути – нененене! Не искам!"... Просто, имате слабост и жените се възползват от нея. Те се увъртат около вас, с техните къси поли, и деколтета, и повдигащи сутиени...  Но ако намерите в себе си сили да кажете "
Не"- край, това е" Не могат да ви изнасилят. Друг е въпросът ако сте пиян, тогава... Това е хора, никой не може да ви пробута нещо което не искате. Вие тичате след путито сами. Виждали ли сте кучетата които гонят и джафкат след колите - ето на това прилича. Помислете ако беше нещо друго, например прахосмукачка, или енциклопедия. Щяхте ли да търчите след нея? Никога не съм чувал жена да казва: "Човече не знам какво да правя с това мое нещо, ако още малко не се уредя с мъж ще изчукам дядо си! Взе да ръждясва!"

Приятели.  Доста жени има сред познатите ми. Това е добре. Но знаете ли нещо интересно за жените, те имат платонични приятели. „Той ми е приятел. Обичам го като братче.” Тоест никакъв секс разбирате ли, намекват че само си приказват. Мъжете нямат платонични приятелки, просто има жени които още не сме ебали. За сега. Но веднага след като разберем как, сме вътре! Аз имам 2 - 3 такива приятелки, но само по случайност. Всичките ми платонични приятелки са жени, които съм се опитвал да чукам, но някъде съм сбъркал и съм се озовал в зоната на „приятелите”. Това е нещо като онзи прозрачен куб на мимовете от който не знаеш как да излезеш. Като пути пандиз.
Но жените си държат под ръка платоничните приятели вечно. Защо? – Защото не се знае! Карат се с най-добрата си приятелка на всеки 4 месеца: „Какво стана с Пам? – Мисли се за велика.” Но не го правят с платоничните приятели. Защо – Защото никога не се знае. Знаете ли какво е платоничният приятел за жената – хуй в стъклена кутия над леглото. Вибратор за спешни случаи. „При пожар разбийте стъклото” И да знаете, ако гаджето ви има такъв приятел, него ще го чука ако вие сгафите. Той е този на който ще реве на рамото. Точно това ще се случи. Познавате го. Следващият мъж, който ще изчука гаджето ви е нейният платоничен приятел.

Така че, жените контролират всичко. Неща които са забанени за вас за тях са разрешени. Например да имат приятели, платонически приятели, мъже. Що за лайна са това? Това е най-голямата измама на света. Няма мъж, който гледа жена да каже „Ле-ле, тая мадама е толкова готина, че искам да съм нейн приятел!” Никога! Жените могат да имат платонически приятели мъже, но само при едно условие: ако вече не се чукат с тях. Защото чукат някой нов. Опитайте да и пробутата идеята, че и вие имате приятелки жени. Да-бе, питай-ме-кога...  Жената може да заведе на парти мъж, където има 4-ма мъже с които се е чукала по рано и да го запознае с всеки един от тях, все едно нищо не е имало. Това са жените. Ако ти си с жена на купон и там срещнеш жена която и чукал само една нощ пиян преди 5 години, познай – ще те хванат.
 

2-ма. Ето как седят нещата. Жените имат винаги двама мъже: пичът който чукат, и пичът който искат да чукат. И никой мъж не знае в коя категория е. 

Изневяра. Трудно е да си мъж и да не изневериш. Жените не искат да го чуват, но когато имаш сериозна връзка с някоя е трудно да не и изневериш. Знаете ли защо е трудно да не и изневериш? – Защото другите женски харесват обвързани мъже. Разбирате ли, когато сте сами никой не се сеща за грозния ви задник, но само да се намери една, която да го направи с вас и вече всички ви искат. Преди никой не ви обръщаше внимание, а сега сами ви се предлагат. Но знаете ли защо не трябва да изневерявате, колкото и да ви се набутват? – защото ще ви хванат. И фокусник да сте, това е положението, ще ви хванат. А аз лично предпочитам да имам работа с ченгетата, отколкото да правя самопризнание пред жена.  "Признат грях не е грях" На теория. На практика признаването на грешката е втора грешка. Защото дори да прости, тя няма да забрави. Изневери на жена си, хванаха те, и знаеш ли какво следва сега: даде и в ръцете чеп бонус карта. Разрешително за секс. И не се знае кога ще я използва.

Вярност. Мъжът не може да изневери на природата си. По принцип той е дотолкова верен, доколкото има възможност. Това е верноста на мъжа, ни повече, ни по-малко. Почти е невъзможно за мъж да откаже секс. Няма да чуете някой да казва „Човече, ще ми се тия курви да ме оставят на мира!” Ние сме ловци, не можем да се откажем от преследването.
Вижте, мъжете нямаше да изневеряват при всеки удобен случай, ако жените не правеха секса толкова труднодостъпен, че чак да го смятаме за свещенна крава. Естествено, че има ли случай, мъжът веднага ще се възползва. Ние не получаваме по 3 оферти на ден като вас. 
За жените не е трудно да отказват секс. За тях това е нищо. Казват „Защо да е трудно да откажеш секс, аз го правя непрекъснато. Защо е трудно да кажеш „не”, аз казвам „не”. Виждате ли, лесно им е. Знаете ли защо? Опит. Защото всяка жена откакто е навършила 13, абсолютно всеки мъж който е срещнала в живота си се е опитал да я чука. Точно така. На жените им предлагат чеп всеки ден. На всяка жена и предлагат чеп поне 3 пъти в седмицата. Или 3 пъти на ден, по дяволите! Точно така, всеки път когато мъж е любезен с вид той просто ви предлага чеп, това е. „Ъ,ъ, да ви донеса ли това? (Какво ще кажете за малко кур?). Мога ли да ви помогна? (Да ви услужа с малко кур? Имате ли нужда от кур?)” На нас мъжете никой нищо не ни предлага. Трябва сами да се грижим за себе си. Не можем да повярваме когато ни предложат и си викаме: „По дяволи-те, днес е щастливият ми ден!” 

Свирка. И ако ви изневерят дами, това е по ваша вина. Защото вие познавате мъжа си. Познавате го по-добре, отколкото той познава себе си. Знаете го що за стока е. Знаете дали имате луд нуждаещ се непрекъснато от свирка мъж. За това трябва да спасявате мъжа си от самия него. Така че ясно ви е какъв става като не си получи „лекарството”. И се налага да си понесете последствията. Предполага се, че би трябвало да сте първа на колене и да не оставяте никакъв шанс на другите. ”Ей, справям се, справям се с това! Обичам да се задавям сутрин.”

Бройка.Едно нещо за жените.Не я питайте с колко мъже е спала. Защото не искате да знаете, просто се радвайте, че сега е ваш ред. Защо ви е да научавате, не ставате откриватели, не забивате знаме на Еверест. Просто се кефете, че сега сте вие. Първо каквото и да каже тя, за вас ще е прекалено много. Може да каже двама. И ти: „ДВАМА! Двама?!.... О, не-не-не, оуу!” – „О не, извинявай, 11 – сетих се за още един случай.” ... Жената ще излъже, за това по-добре не питайте. Жената ще излъже с колко мъже е спала дори под клетва в съда. И през почивката ще отиде да изчука пристава. Ще излъже дори с ръка върху библията. Ако каже 3 значи са 15. Но за всеки случай прибавете още 5. Или пробвайте с 3 х 15. И жените си мислят, че са много хитри. Не сте чак толкова хитри, по-скоро ние не сме особено умни. Аз знам номерата, гледам ги непрекъснато. Жената няма да ви каже с колко мъже е спала, ще каже колко гаджета е имала.  Защото те броят само гаджетата, сериозните връзки. Точно така, не броят всички чепове, които са забърсали. Лятото на морето, или в тоалетната на клуба. Те броят само тези с които са го правили в креват и повече от веднъж.

Играта. Жените си знаят работата, могат да водят играта. Добри са. Но понякога не завиждам на жените в сексуално отношение. Защото ние мъжете имаме само 1 задължение –  да се представим добре в леглото, да я смаем, само това. Жените може да са добри, но понякога опитват да не са прекалено добри. Нали се сещате, понякога, особено в началото нa връзката жената трябва да прикрие нещата. Иска мъжът да мисли, че е добра, но не и да реши, че е, е откачалка. И почват игри: „Добрее, сега ще го ебъ, но няма да му духам още тая седмица...  Добре де, ще му духам, но няма да му лижа топките... Ее, добре, добре,  но ще му дам в задника чак утре...” Ние мъжете трябва да използваме всичките си номера на момента. Да я побъркаме. Няма какво да пазим за по-късно. Не знаем дали ще има втори път. За това трябва да действаме! Веднага!
Тагове:   хумор,   жени,   смях,   забавление,   комедия,


Гласувай:
2
0Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kuzmo
Категория: Забавление
Прочетен: 859287
Постинги: 360
Коментари: 488
Гласове: 542
Календар
«  Март, 2021  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031