Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.07.2014 19:35 - Етноравновесие
Автор: kuzmo Категория: Забавление   
Прочетен: 2322 Коментари: 11 Гласове:
4

Последна промяна: 10.07.2014 18:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image
(нередактирана версия)

СЛЕД ПОТОПА. Ей, знаете ли какво си мисля? Обърнах внимание на нещо което отдавна не бях срещал: видях на улицата куче с топки. Не знам в кой момент това стана норма, преди, по принцип в детството ми кучетата бяха с топки, но вече от години не можеш да срещнеш такива. Защо?  За да не се размножават. Защото са агресивни и се събират на глутници да нападат. Редовно можете да ги срещнете около кофите. Чифтосват се прекалено много... Ей, такива разни аргументи. И от общината взеха да ги ловят и им ги режат. Това не ви ли напомня на нещо?... Чакай да помисля... Ами да, Кузмо, напомня ни. Напомня ни на циганите. Точно така. Някакво куче ухапало бабичка. Сигурен съм, че има 100 бабички нападнати и хапани от цигани. Агресивни са, крадливи, пъплят на глутници, ходят да се ровят в кофите, задръстват дерета... Те са направо шибани животни. Ръмжат, чешат се, бият се помежду си , хващат краста. Но на тях никой не им реже топките, могат да се чукат колкото си искат.
Разбирате ли, това е нелепо, оставете животните на мира и подкарайте циганите. Закачете им пластмасова маркировка за ушите и им клъцнете тестикулите. Не се шегувам. Наистина, вижда ми се странно, че хората прилагат този метод за ограничаване на популацията към кучета, а не за циганите.

Ако нямаш никаква работа и какво да ядеш, и имаш 9 деца и 10-тото е на път, и нямаш къде да живееш, и всяко голямо наводнение само внася инфраструктурни подобрения в махалата ти, е съжалявам, но не е необходимо да те залавят на местопрестъплението, ти не си невинен до доказване на противното, просто е невъзможно да не вършиш престъпления. Така че...

Всеки циганин има по 10 деца, всяко от които има по 10 деца ( + - няколко продадени). Това не е популация, а екологична катастрофа. И нейната първопричина е, че ги насърчават безпроблемно да се чукат. Хора които бълват запъртъци едно след друго. Какво, не съзнавате ли, че от това ДНК не може да излезе нищо свясно? Каквото ще е първото, такова ще е и десетото. Да не мислите, че ще настъпи подобрение? Ако това беше възможно, досега щеше да е станало. Какво правим ако се увеличи популацията на гризачите или хлебарките или... – ограничаваме я, пръскаме ги с нещо.

И какъв е тоя странен техен цвят? Все едно наистина са направени от кал и по-точно екскремент. Не е нито черно, нито шоколадово, лайняно е. Сякаш Бог се е навел да гребне кал, но е попаднал на фъшкия. И после си казал: „Този човек мирише като истински задник!” и го хвърлил.

Ето какво, да спрем да разплождаме такива хора. Добре, какво предлагам. Няма да клъцнем топките на всички цигани, ще оставим тези които имат собствени кофи за боклук. Не ни трябва тест за интелигентност, образователен ценз и тн.  Човек който е стигнал до идеята, че боклука трябва да се изхвърля на отделно място, а не да се живее в него, все пак показва наченки на разум. Но не вярвам в този етнос да са повече от двама.


И не бързайте да казвате, че съм расист  и написаното от мен е пълна глупост, защото в него има нещо. Нас не ни трябва ХААРП за да се предизвика екологична катастрофа, мангалите са по-ефикасни.


P.S.
Добре, че не можете да четета за да докладвате този пост. Това е хумор, черни копелета!

image


Гласувай:
4
0Следващ постинг
Предишен постинг

1. sartorium - Защо трябва да режем топките на ромите ?
03.07.2014 01:04
Просто трябва пунктовете за вторични суровини да обявят , че ги изкупуват .
цитирай
2. kuzmo - Добра идея
03.07.2014 01:18
sartorium написа:
Просто трябва пунктовете за вторични суровини да обявят , че ги изкупуват .

Това е страхотна идея и като я прочетох си казах. Браво най-сетне умен чоевек с визия и чувство за хумор... Но после се замислих: ами дали така тия няма да почнат да режат и нашите? Нали се сещате какво ще стане, седи си човек в градината, дремва си или нещо и - Хоп! - някой мангал се промъква да му гепи топките. Никой няма да е в безопасност. Все пак я по-добре сами да си вършим работата.
цитирай
3. sartorium - Ами българинът ще трябва да се отучи да дреме в неподходящи моменти .
03.07.2014 15:31
Пък и пазенето на топки може да сплоти нацията и да повиши гражданската бдителност .

Иначе , ако беше в моя власт да решавам тия неща , щях да наложа закон , който да поставя защитата и интересите на децата над тези на възрастните . Под този благовиден предлог , щях да направя помощите и детските 300* лв , ако семейството има едно дете , 150* лв , ако са две деца , 50* лв - за три и от 4 и нагоре - 0 лв . Идеята е , че семейство , което решава да има повече деца , първо може да ги обезпечава финансово и второ - поема отговорност за действията си . По силата на същият закон , ако родителите имат дете и го оставят в дом за сираци или не полагат грижи за него (при условие , че получават достатъчно помощ и детски) , ще бъдат принудително подложени на стерилизация . Презумпцията за налагането на тази крайна мярка е , че не може отнемането на човешки живот да е криминално деяние , а съсипването на същия този човешки живот (което се случва , когато не те хранят , оставят те на улицата , не полагат никакви грижи за теб и те обричат на неграмотност , което значи да си аутсайдер за цял живот) , та не може съсипването на един цял човешки живот да не бъде наказвано по никакъв начин . Това е дори по-тежко престъпление от убийството , защото за убитият всичко свършва , докато за едно дете имащо нещастието да се роди при безотговорни родители , мъките продължават десетки години ...

Абе защо властта попада в ръцете само на тъпанари , които не могат да решат реално нито един проблем ?! Да не би пък да е защото ние сме още по-тъпи че да ги избираме все такива ?

* - сумите са примерни и на практика ще варират в зависимост от икономическати показатели за страната .
цитирай
4. tit - :)
04.07.2014 00:35
на крив...такова, циганите са му виновни!:):))
я го и Сарториум с идеи забавни! Здрасти, Саади!:)

а не ви ли минава през ума, че циганизацията е резултат от избирателно налагане на законите?
и докато има избирателност, ще има и цигани...без значение от кой етнос са!:))
Тъй че - гледайте интереса, а не етноса!
Не знам от де да си намерим съвестни бранители на закона...като ги зная блоговите, изправя ми се косата за реалните.
Единственият начин за справяне с демографската етническа катастрофа е раждаемост, момчета! Българска.
Ама като дойдем на темата - всички отивате на мач!:р:))
цитирай
5. sartorium - Тит , зарязвам го засега профила саади и мисля пак да си пиша от оригиналния си ник .
04.07.2014 01:38
Това като пояснение .

Изглежда, че не си ми прочела внимателно забавния коментар . Като човек аз с цялото си сърце подкрепям мира , любовта и братството между хората по цялата земя . Но, ако (както съм писал) върху мен лежеше отговорността за решаването на националните ни проблеми , то всички лични чувства и предпочитания вече нямаше да имат никакво значение . Интересът ми щеше да съвпада с етноса . Тоест правата, свободата и живота на всяка небългарска група щяха да се толерират само докато не са в конфликт с българските интереси . В противен случай ... ще падат топки (най-малкото) .
цитирай
6. tit - кои са българските интереси, Сарториум?:(
04.07.2014 15:50
Какво значи "български"? На кои българи - на богатите, на бедните, на креативните, на позитивните, на работните, на мързеливите? Даваш ли си сметка, че селед още няма и четвърт век етническите българи ще са гоооолямо малцинство в България?
И българи ще са тези, на снимката...такива, каквито са!:(( А повечето етничаски българи няма да се различават особено от тях.
И решението не е "да убием циганите", уверявам те! Те, техния манталитет, тяхната битност са продукт на една сбъркана система, която ... нито имаме желание, нито представа как да поправим.
Най-страшното, Радо, е - че нямаме хъс да се захванем с това! Няма единение, причастност...усещане за общност. То биде разбито в едно с разбиването на социкономиката и устоите на българщината бяха разграбени, барабар с поминъка на хората...
Няма българи и цигани, Сарториум! Има алчни и безкрупулни срещу всички останали безпомощни и объркани люде! Трябва да се режат топки, да!
Остава да уточним - чии?:)))
цитирай
7. sartorium - Тит, аз нямам намерение да обединявам никого или да му подхвърлям каузи,
04.07.2014 19:44
водещи го към съпричастност. Нито пък ще поставям морални етикети - тоя бил алчен, оня бил беден, третия бил не знам какъв си ...
Аз бих намалил до минимум (така да се каже) ромското население на страната, защото това е правилното решение. Не е красивото решение, нито такова решение би вдъхновило някой поет. В такова решение няма дълбока мъдрост или възвишена философия. То просто е правилно и нищо повече. България страда от повече от 600 години именно поради липса на правилни решения.
Но понеже тия неща не зависят от мен, можеш да спиш спокойно и с пълната увереност, че когато утре се събудиш, циганите ще са си живи, здрави и с непокътнати топки. :-))

пп:Аре стига сме му спамили блога на Кузмо. И без друго ти по-скоро би позволила да ти присадят топки и после да ти ги отрежат, отколкото да се съгласиш поне да помислиш върху моята гледна точка преди да заемеш обратната позиция.
цитирай
8. tit - това не е вярно!!!!
04.07.2014 22:14
sartorium написа:
И без друго ти по-скоро би позволила да ти присадят топки и после да ти ги отрежат, отколкото да се съгласиш поне да помислиш върху моята гледна точка преди да заемеш обратната позиция.


Не заемам обратна позиция, и не защитавам ромите...
как ще ги намалиш?
с репресии?
режем им топките, вземаме им детските... и т.н.
и кой ще я свърши тая?
КОЙ ще определя - кои са циганите?
Ти, Кузмо, кой?:)))

Утре на някой може да му хрумне да унищожи глупавите самотни майки с по едно дете...щото развалят интонационтата среда, да речем!:(
Другиден - бедните и т.н.

Аз не съм против намалението, Р...Сарториум. Подлагам на съмнение начинът!

Извинявай, Кузмо!
Ама като и двамата със Сарториум ни мързи да пишем постинги...
Аз нямам време, по-скоро.
Сполай ти!
цитирай
9. kuzmo - Факти
05.07.2014 07:29
Става дума за факти. А фактите на могат да бъдат расистки. Повечето българи са бедни, повечето американци – дебели, повечрто мюсюлмани са обрязани религиозни фанатици, скандинавците се самоубиват, а циганите са необразовани, крадливи, ебливи и миришат.
цитирай
10. kuzmo - толерантност към?
07.07.2014 15:35
Чувам някакви критики, че да обобщаваш като харектеризираш цяла общност било неправилно, абстрактно или доста глуповато. Да. А като говориш за теория на конспирациите казваш "Заговора срещу Българите" или "Власта срещу народа", и никога "Заговора срещу някой определени Българи". Може и да има по-свесни цигани и гейове, но това са само някой цигани и гейове и те са изключение, което не дава право да се променят "стереотипите". Впрочем, който смята, че съм краен, мога само да го насърча да даде право на детето си да поиска ръката на някой от представителите на тия малцинства. Може и да е 2 в 1.
Ще повторя: става дума за СТАТИСТИЧЕСКИ ФАКТИ. А фактите не може да са нетолератни и расистки. Гейовете са много податливи на полови болести и имат изключително висока смъртност, циганите са престъпна етническа група. Някой неща просто са каквито са и не могат да се променят с отричане.
цитирай
11. tit - за фактите си прав!:)
12.07.2014 02:50
решението, Кузмо, решението...?
Виж - защо в Австрия не изчезват бронзовите статуи?:)
Щото никъде не изкупуват бронз! Всеки пребивавл в Австрия циганин ще ти го каже.:)
Зад циганските...хъм, недостатъци стои, изправена като статуята на Александър Освободителя цяла верига интереси. Стена, зидана!:(
С тази стена трябва да започнем - разбием ли я, "циганският проблем" ще се реши от самосебеси.

Само едно ще ви кажа...
Тук, наскоро мина набързо една история. Новинарски мина, никой в блога не я отрази. За самотната майка Тереза от Кнежа. Онази, на която й взеха детенцето веднага след раждане, щото няма пари да го гледа.
Това , по повод предложението на Сарториум.
Жена е българка. Трето дете, мисля. Самотна майка, демек - детето не се знае от кого е. Та, социалните служби в Кнежа, работещи "по програма", която осигурява 500 лева на дете в приемно семейство я "убедили" да се откаже от детето след раждането. Момичето, със спрян ток заради 400 лв. неплатена сметка, кандисало.
Ама после се разколебала и се обърнала към...оф, абе станало достояние на медиите, та се завтекоха добри хора и жената си прибра детето, и трите деца и сега си ги гледа. С подкрепата на българска фондация. Три българчета...без баща!
Знам го, щото лично следях как се развиват събитията.

Та, питам ви - що социалните не взимат циганчетата, чоджум?
Ето я - програма идеално създадена, за да отделя циганетата, отглеждани и възпитавани в онази среда, с отделени средства, за да бъдат поставени в човешки условия? Но не взимат циганчетата, които очевадно са "ощетени откъм грижи човешки същества", а взимат българчета!
Щото нашата стена, нашата система срива всеки опит за човешко решение на който и да е проблем! Щото онези, които ще трябва да изпълнят предложените от вас мерки няма да гонят целта им, а ще гонят интересите си! А те са - как да "усвоят парите по прогрмата"!

Тъй, че, момчета - правете любов, не - война! Това е решението!:)))

п.п. - и си припознавайте резултатите от любовта!;)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kuzmo
Категория: Забавление
Прочетен: 641440
Постинги: 291
Коментари: 427
Гласове: 388
Календар
«  Юли, 2018  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031