Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.02.2014 19:44 - CHRIS ROCK. Разликата между половете.
Автор: kuzmo Категория: Забавление   
Прочетен: 2464 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image
Неблагодарни кучки.
Шибано е да си мъж. Защо е трудно да бъдеш мъж ли? Защото трябва да си имаш работа с днешните жени. Как се казва шоуто, дето жените обичат да го гледат - "Отчаяни съпруги"! Няколко жени, живеят си в хубави къщи. Някои от тях даже не работят. Всичките изневеряват на мъжете си. Трябва да преименуват шоуто от "Отчаяни съпруги" на "Неблагодарни кучки!" Всяка седмица чукат чистача, градинаря, басейнаджията. А той чука доста добре. Защо ли? Защото няма истинска работа! И аз щях да чукам така, ако имах по 8 свободни часа за сухи тренировки!

Какво искат те. Какво точно искат жените? Всичко! Всичко! Всичко! Навсякъде по света е така. Когато един мъж хареса нещо, той казва: "Мамка му, искам го това. Много го искам! Трябва да измисля какво да направя, за да се сдобия с него!" Когато жената си хареса нещо:"Мамка му, искам го това. Искам го!"Сега трябва да измисля кой да изчукам за да ми го вземе!"

Разликата е голяма. Жените искат много. Жените искат да паднеш на едно коляно и да кажеш: "Обичам те повече от всичко друго на този свят! Мисля, че си най-красивото и интелигентно създание на Земята и искам да прекарам живота си с теб!"
Но ние не казваме точно това! Не го казваме, освен ако наистина не сме сгафили някъде. Това изречение ще го задържим в задния си джоб. Няма да го кажем, само защото е вторник!
Дами, ако вашият мъж ви каже това, е възможно да е изчукал сестра ви!
Знаете ли кои са най- романтичните думи, които един мъж може да изрече? Най-романтичното нещо, което мъжът ви може да ви каже, звучи така: "Няма да те изоставя!" Няма нищо по-романтично от това "Никъде няма да ходя!" Защо ли? Защото когато един мъж каже „Ма аз няма да те напусна", всъщност се опитва да ви каже: "Мислех си да се чупя! Говорих с един адвокат, огледах един апартамент и осъзнах, че ще премина през същите лайна със следващата с която се хвана. Затова, защо просто да не си остана тука и да ми е скапано заедно с теб? Никъде няма да ходя!"

Забавления. Толкова много разлики между двата пола.
Една от разликите е, че мъжете всъщност се радват за жените си, когато те излизат да се забавляват с приятелки. Ако вие излезете с приятелки, ние се радваме за вас! Когато идвате: "Аз и приятелките ми ще отидем да гледаме "Яж, моли се и обичай” Ние казваме "Супер!" Сега няма нужда АЗ да те водя да гледаме тая мизерия! Като сте тръгнали, "що не отидете и на опера. Да, ние всъщност се радваме за вас! Радваме се!
Но обратно не става. Жените НИКОГА не искат да се забавляваме! Момчета, ако жена ви се върне от работа, а вие имате усмивка на лицето, която не е породена от нея, тя ще стане подозрителна! "К"во си се ухилил, бе ? Не съм ти пускала 3 седмици, а ти си се нахилил?!"
Пичове, когато сте излизали с приятели и жената ви попита "Как беше?", кажете "Ъъ, биваше". Защото ако кажете нещо повече от "бива" ви чака разправия. Не можете да кажете "Скъпа, беше невероятно! Бях на стадиона. Прекарах най-готиния ден в живота си!” Гледайте какво ще се случи утре. Чакате си храната. Няма храна. "Скъпа, приготвила ли си ядене?" - "Що не отидеш на стадиона да ти сготвят!" Скапана работа!

Кога. Толкова много шибани разлики има! Всеки мъж, който е с жена която още не е чукал, си мисли следното нещо: "Кога да го извадя?" Да си пъхна ли ръката в гащите и когато започнем да се целуваме? Или да сложа нейната на моя и да гледам как ще реагира?... Дали не и го поднеса на поднос, като някакво предястие? Да го поръся с нещо: "Бон Апетит!" Ами осветлението как да бъде? Да го намажа ли с вазелин, някакъв лубрикант? Не може ей така със суха патка, нали?”
И след като го извадите, има голяма вероятност жената да извърне глава и да каже нещо като: "Би ли го прибрал обратно? Би ли разкарал от очите ми това" Мамка му! Знаете ли колко е трудно да си напъхате патката обратно в гащите? При това с ерекция. Извадили сте го заради фалшив сигнал. Чепа ви поглежда нагоре, сякаш казва: "К"во, по дяволите, си мислеше, бе?" Да ме излагаш с твойте глупости!"
Това никога не се случва на жените. Една жена никога няма да си извади цицата и да чуе: "Ей, прибери я тая цица обратно, искам да гледам филма!"

Размер. И гадното при нас, мъжете е, че когато го извадим, не сме сигурни с какво разполагаме! Не сме сигурни голям ли е, малък ли е, защото жените толкова ни лъжат за размера, че вече не знаем какво, по дяволите, имаме! "Щото ако жената ви обича, пишката ви е колосална! А колкото повече ви се ядосва, толкова по-малка става! Така че, не знаете с какво разполагате! Никой от нас не знае! Може и да е едното и другото. Никаква представа нямате. И аз не знам какво имам!

Пичове, знаете ли как да разберете дали жена ви мисли, че ви е голям? Като го извадите, тя се втренчва във него и после казва със затаен дъх:"... О, здравей!" Това е универсалният начин за посрещане на голям чеп. "О, здравей, добре дошъл, ще ти намерим работа!"

Стандарти. Мъже, жени... Толкова много разлики между мъжете и жените! Една от разликите, една от най-големите разлики е, че мъжете не могат да се върнат назад сексуално, а жените - като стандарт на живот. Няма как да стане, жените не могат да понижат нивото на стила си на живот. Не може да бъде направено! И най-свясната жена не го може!
Хора, случвало ли ви се е да имате кофти период, да си загубите работата, а жена ви се мъчи да ви окуражи: "Скъпи, не се бой, ще се справим! Знам, че се натрупаха сметки, но ако се налага да се отървем от някои неща, ще ги разкараме!"... Е, тя има впредвид вас! Няма как да стане. Пичове, ако си изгубите работата, губите с нея и жена си. Може и да не ви изостави същия ден, но обратното броене вече е започнало!

Дами, помните ли първата среща, на която бяхте с мъж, имащ собствена кола? Помните ли го това? И от там нататък им казвате: "Трябва да имаш кола. Няма да получиш нищо от мен, ако нямаш кола! Няма да се возя на скапан автобус през февруари. Майната му!" И така е до края на живота ви.
Помните ли когато за първи път се запознахте с мъж, имащ свой апартамент? Влязохте, настанихте се удобно. "Май ще ми хареса да се чукам тук! Мога да си викам, да чупя разни неща, да се разпореждам!" Така и стана.
Помните ли, когато за първи път ви заведоха на почивка? "Егати, това е супер!” И оттам нататък всеки мъж трябва да ви води някъде. Ако се налагате, ще му кажете: "Това пути е като международен паспорт! Ако мислиш, че ще го получиш цялото в тази часова зона си се объркал жестоко!" Жените обичат да ви разправят колко по-готино ще стане чукането, когато пристигнете. "Още нищо не си видял! Почакай само да стигнем до Ямайка! Само почакай!” Пристигате, а чукането си е същото като у дома. Разликата е само, че в оная й работа има малко пясък.

Плащане. Това, което жените обичат да казват, когато имат собствени пари и се надуват: "Слушай, ако не ме заведеш на почивка, ще си хвана някой готин и сама ще си платя!" Но това ще продължи не повече от седмица. Защото на жените изобщо не им харесва да плащат! Точно така, плаща се за пути, а чепът е безплатен, такова е правилото! Пари, похарчени заради чеп са лоша инвестиция. Стане ли въпрос за жени и пари, да ви кажа, нищо не изсушава путито по-бързо от жена, бъркаща в чантата за портмонето си! Има нещо в това действие, което кара вагината да пресъхне! Ще кажеш, че портмонето изпраща сигнали между краката: "За тоя тип изобщо не си струва да се навлажняваш! Зарежи го." После като ви прегледа гинеколог и констатира: "Боже, плащали сте за нещо!" Ако продължавате да харчите пари ще навлезете в менопауза!"
Жените не могат да се връщат назад спрямо стандарта на живот! Мъжете не могат да го правят от гледна точка на качеството на секса. Не могат! Веднъж само да получим чукането, което ни харесва, така ще я караме! Вече сме опърничави. "Искам кафето ми да е такова, искам пържолата ми е да е такава, и искам да чукам ей така!" Ако няма да се чукаш както трябва, по добре се омитай!"

Дами, дами, дами! Не се сърдете на нас! Недейте! Сърдете се на бившата ни! Бившата приятелка, която ни разглези. Тя направи гадно за всички, да! Обаждате се да я питате: "К"во си правила, ма?... Лизала си му задника?! Сега той иска всички да го правят. Мерси много, кучко!"
Точно така, дами, мъжът ви е по развратен, отколкото си мислите! Мъжът ви гледа порно откакто е станал на 12 години! Пълно е с порнографски образи в главата! И му се иска да изживее някои от тях преди да пукне! Ако искате да го задържите, включвайте се!

Свършване. И слушайте внимателно какво ще ви кажа! Това, че е свършил, не значи, че вие сте го накарали да свърши! Чухте ли ме к"во казах? Просто защото е свършил, не значи, че вие сте го накарала! Всеки един мъж в има две степени на свършване! При първа степен е лесно, излиза като кетчуп. Но втората степен! Ако имаме жена, която да прави точните гадории, да се обича точно така като искаме, да казва гадните мръсотии, които на нас ни се иска да чуем, ще се изстреляме като куршум! Ако ви улучим ще ви извадим окото.
Затова, дами, трябва много да внимавате какво ново вкарвате в леглото. Не съществува израз "само този път" в секса. Ако на нас ни хареса, значи остава в менюто! Трябва много да внимавате с това! Не можете да кажете: "Утре ще нося висок ток и мрежести чорапогащи!" Не! Ще носиш висок ток ВСЕКИ ден! Ако те видя с ниски обувки връзката ни приключва!
Мамка му, помня първия път, когато жена ме изсмука до край като свършвах! Толкова добре се почувствах, че можех да прочета нещо на арабски! Можех да разбия Кода на ДаВинчи! И в този момент казах "Тия, дето не гълтат не стават! Ако изплюе накрая, не става!"
Много жени в момента са погнусени."Сперма в устата ми. Отвратително! Това е гадост. Сперма в устата ми! Искал да ми свършва в устата! По добре се обади на оная, която лижела задници! Ама в моята уста няма да свършваш! Майната ти!" Точно така, половината жени сега са възмутени. А другата половина са тия дето се радват на стабилна връзка!

Гласувай:
3
0Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kuzmo
Категория: Забавление
Прочетен: 790367
Постинги: 318
Коментари: 477
Гласове: 485
Календар
«  Февруари, 2020  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829